Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Software pentru canise si cabinete veterinare
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Programe software pentru crescatori si cabinete veterinare

SafirGenealogic pentru crescatori

Modulul pentru crescatori al programului SafirGenealogic permite configurari pentru grupe de rase, rase, registre genealogice, tipuri de expozitii si categorii de varsta. Se pot face inregistrari pentru lista crescatorilor, fisa crescatorului, registrele genealogice, fisa animalului, lista cuiburilor, fisa cuibului, lista expozitiilor si fisa expozitiei. Fisa animalului contine date generale, ascendenta, reproductie, rezultate in expozitii. Lista cuiburilor contine lista de monte si fatari.
Pret: 126E + TVA Reducere pentru vizitatorii
Imperecheri.ro: 10%
Download demo    Comanda    Contact   

SafirGenealogic pentru asociatii de crescatori

Modulul pentru asociatii de crescatori al programului SafirGenealogic permite configurari pentru grupe de rase, rase, registre genealogice, tipuri de expozitii, categorii de varsta si tipuri de miscari. Se pot face inregistrari pentru lista crescatorilor, fisa crescatorului, registrele genealogice, fisa animalului, lista montelor si fatarilor, grupuri de monta, intrari si iesiri de animale in/din crescatorii. Fisa animalului contine date generale, ascendenta, reproductie, bonitare, productie, rezultate in expozitii. Lista cuiburilor contine lista de monte si fatari. Se genereaza automat rapoarte pentru miscarea efectivelor si totalul efectivelor pe rasa si judet. Programul SafirGenealogic pentru asociatii de crescatori se ocupa de prelucrarea datelor trimise de la ferme.
Pret: 375E + TVA Reducere pentru vizitatorii
Imperecheri.ro: 10%
Download demo    Comanda    Contact   

SafirGenealogic pentru ferme

Modulul pentru ferme al programului SafirGenealogic permite introducerea, gestionarea si afisarea listei efectivelor proprii, lista montelor si fatarilor, lucrul cu grupuri de monta. Programul SafirGenealogic pentru ferme gestioneaza de asemenea intrarile si iesirile de animale in/din ferma. Este suportat de asemenea exportul de date primare catre asociatie.
Pret: 65E + TVA Reducere pentru vizitatorii
Imperecheri.ro: 10%
Download demo    Comanda    Contact   

Folosesti sau produci un alt program pentru Cabinete Veterinare, Pet Shop-uri, Crescatori sau Asociatii de Crescatori? Scrie-ne si noi il vom analiza pentru includerea in lista de programe recomandate.

 
Termeni si conditii de utilizare
page loading took: 0.0016849999999984 sec