Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Anunturi calomnioase depuse pe imperecheri.ro
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Anunturi calomnioase

Avertizam vizitatorii imperecheri.ro sa fie atenti la anunturile "binevoitorilor" sau "pacalitilor", care pretind ca au avut de suferit de pe urma unui anumit vanzator. Desi unele dintre aceste anunturi sunt reale, date de oameni care chiar au avut de suferit, altele sunt doar dezinformari din partea concurentei. Imperecheri.ro descurajeaza aceste practici neloaiale, semnalandu-va in continuare lista cazurilor identificate. In cazul in care identificati si alte cazuri, va rugam sa ni le semnalati. Pentru dreptul la replica, va rugam sa ne contactati la emailul de contact de pe site.

 

Topdogs-online.com a depus de mai multe ori pe imperecheri.ro, anunturi calomnioase la adresa concurentei. De exemplu:
- Anuntul "ATENTIE LA SARLATAN Dr.Vet.Bogdan St si mai nou Calin!" a fost depus la data 2008-05-12 de la ip-ul 92.82.25.168, IP de la care au mai fost depuse peste 100 anunturi de promovare topdogs-online.com (email office@topdogs-online.com). Pentru lista completa a anunturilor depuse de la acel IP, dati click pe ip. De la acelasi IP a mai depus 2 anunturi calomnioase similare: 87214 si 87369.
- Anuntul ciini nostri... contine injurii la adresa canisei AngelHeart, Kris. Anuntul a fost depus la data 2008-05-12 de la ip-ul 89.123.238.182, IP de la care au mai fost depuse inca 16 anunturi de promovare topdogs-online.com (email office@topdogs-online.com).
Drept la replica: drept la replica refuzat de catre office@topdogs-online.com pe data de 2008-05-20.

 

french_and_english_bulldog@yahoo.com a depus pe imperecheri.ro, urmatorul anunt:
- Anuntul "Atentie la sarlatani!" pretinde ca "ti-am dat avans la un pui de Chow Chow". Anuntul a fost depus la data 2008-05-09 de la ip-ul 79.115.20.47, IP de la care au mai fost depuse alte 2 anunturi de vanzare Chow Chow de catre french_and_english_bulldog (email french_and_english_bulldog@yahoo.com). Pentru lista completa a anunturilor depuse de la acel IP, dati click pe ip.
Drept la replica: nici un raspuns primit inca.
 
Termeni si conditii de utilizare
page loading took: 0.0020060000000512 sec