Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Regulament imperecheri.ro
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Termeni si conditii

In 3 ani de functionare, au aparut suficiente probleme care impun necesitatea unui regulament "de bun simt" pentru depunerea anunturilor. Nu este batut in cuie, daca aveti propuneri putem revizui impreuna regulamentul.

Regulament:

Depunerea anunturilor este nemoderata. Deci calitatea anunturilor depinde in mare masura de dumneavoastra. Insa periodic, anunturile depuse sunt citite si se pot aplica diverse restrictii persoanelor care nu respecta regulamentul.

Oricine poate depune anunturi pe site-ul www.imperecheri.ro. Restrictiile cele mai fregvente apar in urmatoarele cazuri:

  • a. Depunerea mai multor anunturi decat este permis. [detalii]
  • b. Aceeasi persoana incearca sa depuna doua anunturi identice. [detalii]
  • c. Depunerea unor anunturi calomnioase sau acuzatoare. [detalii]
  • d. Depunerea unor anunturi in numele altor persoane. [detalii]
  • e. Depunerea unor anunturi care nu contin date sau poza reale. [detalii]

Restrictii: orice abatere de la regulament poate fi considerata SPAM si se poate solda cu interdictia depunerii anunturilor de catre persoana respectiva. In cazul in care persoanele carora li s-au aplicat restrictii se decid sa respecte regulamentul, atunci restrictia poate fi ridicata - decizie care este la discretia imperecheri.ro.

Modalitati de verificare uzuale: adresa IP, numele persoanei de contact, numarul de telefon/emailul si adresa site-ului web.

Se pot depune maxim 4 anunturi pe zi de catre aceeasi persona, maxim 3 in aceeasi categorie. Nu mi se pare normal ca cineva sa posteze 24 de anunturi pe zi - situatie care s-a intamplat in trecut. Daca considerati aceasta o situatie normala, va pot recomanda cateva site-uri de spam pe care sa depuneti cate anunturi doriti. Insa la imperecheri.ro nu este permis.

Nu este permisa depunerea a doua anunturi identice sau similare. Stergerea propriul anunt se face prin trimiterea unei solicitari in acest sens catre imperecheri.ro, folosind adresa de email mentionata in anunt. Atentie - nu se va da curs la cererile venite de la alta adresa de email decat cea prezentata in anunt. In cererea dumneavoastra precizati linkul catre anuntul dumneavoastra.

Nu este permisa depunerea de anunturi calomnioase sau acuzatoare. Locul acestor acuzatii este forumul, unde persoana vizata are dreptul la replica. Atentie insa - acuzatii formulate pe forum trebuie sa respecte regulamentul forumului.

Veridicitatea datelor prezentate este numai responsabilitatea persoanei care a depus anuntul. www.imperecheri.ro sau administratorii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru continutul anunturilor prezentate pe site. In cazul in care totusi este sesizata aparitia unor astfel de cazuri, va rugam sa anuntati imperecheri.ro folosind adresa de contact.

Datele prezentate in anunt trebuie sa fie reale. Depunatorul unui anunt isi asuma responsabilitatea pentru continutul anuntului (informatii precum date despre pui, provenienta lor, palmaresul parintilor, vaccinari si altele). De asemenea, in cazul in care anuntul are poza, acesta poate prezenta doar puii oferiti spre vanzare, parintii sau alti caini din canisa vanzatorului. In cazul in care poza prezinta orice alt caine, va fi considerata "poza cu caracter demonstrativ", iar depunatorul trebuie sa mentioneze asta in continutul anuntului.

 
Termeni si conditii de utilizare
page loading took: 0.0013660000000186 sec