Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Site-uri ale caniselor din Romania, partenere Imperecheri.ro
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Pagini ale iubitorilor de animale, recomandate de Imperecheri.ro

Pentru a adauga site-ul dumneavoastra la lista site-urilor recomandate de Imperecheri.ro, click aici.

Champion Of Rings Kennel
Canisa Champion Of Rings este inregistrata FCI cu numarul 2802 pe 2011 si se ocupa cu cresterea rasei Amstaff in Arad. Pentru detalii, vizitati site-ul canisei.
Canisa Hunting Trophy
Canisa Hunting Trophy este inregistrata FCI cu numarul 2232 pe 2005 si se ocupa cu cresterea rasei brac german cu par scurt in Ploiesti. Cainii crescuti de Mariana si Daniel Murarescu au obtinut numeroase titluri in competitii interne si internationale. Pentru detalii, vizitati site-ul canisei.
Canisa Four HorseMen
Canisa Four HorseMen este inregistrata AChR cu nr 2368 pe 2007 si se ocupa de cresterea raselor Labrador Retriever, Bull Terrier si Caucasian Shepherd Dog in Bacau. Pentru detalii referitoare la caini, pedigree si expozitii, vizitati site-ul canisei.
Canisa Leonadia
Canisa Leonardia este inregistrata AChR cu nr 1891 pe 2002 si se ocupa de cresterea rasei bullterrier in Craiova. Proprietarul, Leonard Adrian Sarbu se ocupa de cresterea acestei rase din anul 2000, avand in prezent mai multi caini premiati la concursurile chinologice din tara.
Forum bull terrier
Forum creeat si intretinut de crescatori de Bullterrieri din Romania. Gasiti informatii despre canise, cuiburi, masculi, expozitii, sanatate, precum si diferite alte sfaturi oferite de crescatori.
Canisa AllChino
Canisa AllChino este o canisa relativ tanara din Ploiesti, inregistrata AChR cu numarul 2381 din 2007, specializata in selectia rasei Labrador Retriever.
Asociatia AllChino a fost fondata in 2002 de Ing. Andrei Ionescu (instructor de dresaj) membru al Clubului de Dresaj Canin. Asociatia se ocupa de dresaj canin, ofera pensiune si se implica in viata cainilor fara stapan.
Canisa "of Fawn Essence" - AmStaff
Canisa "of Fawn Essence" este inregistrata AChR cu numarul 1900/2002. Canisa "of Fawn Essence" se ocupa de cresterea rasei AmStaff in Timisoara, avand deja 5 cuiburi nascute.
Forum al iubitorilor de Shar-pei
Siberian Husky stud dog
Site dedicat cainelui Top of Wolf Point-"Magnus" - ROMANIAN JUNIOR CHAMPION in 2009.
Clear Passion Kennel
Canisa Clear Passion este inregistrata AChR cu nr. 2422 din iunie 2007 si creste Golden Retriever, Labrador si West Highland White Terrier. Site-ul canisei este unul dintre cele mai complete site-uri ale unei canise din Romania, putand constitui un bun exemplu pentru ceilalti crescatori. Contine informatii despre cuiburile avute, masculi de monta si femele din cadrul canisei, informaii privind cresterea si ingrijirea cainilor, standardul raselor crescute, caracteristicile, precum si alte informatii utile potentialilor cumparatori.
Canisa "de Altamira"
Canisa "de Altamira" este inregistrata AChR cu numarul 1143 din anul 1997.
Canisa "de Altamira" - daruire si pasiune pentru shar-pei.
Prietenii lui Zoe
Site-ul unor iubitori de Ciobanesc de Berna (in italiana: Bovaro del Bernese) care se mandresc cu cateva titluri de prestigiu obtinute la expozitiile din tara unde locuiesc, Italia.
Canisa Lupi Albi
Lupii Albi - rasa interzisa de Hitler. Cainele perfect pentru familia ta!
Ciobanesc Romanesc Carpatin
Site dedicat Ciobanesculi Romanesc Carpatin.
Minidog 4 You
De vanzare bichon maltese, bichon havanese, chihuahua, samoyed, sharpey, shih-tzu, west highland white terrier, yorkshaire terrier
Ciobanesc Romanesc Mioritic
Acest site este o scurta prezentare a Mioriticilor nostri si a acestei minunate rase de caini.
Scoala de dresaj caini Cipy
Predresaj, socializare, disciplina, paza, consultanta canina, dog-sitting, servicii pentru show, filme caini gata dresati, testari, metode de dresaj non-violente.
Redacaju
Site-ul unei iubitoare de Irish Setters - Andreea Ludvig. Citeste povestea celor trei: Andreea, Nicky si Kitta. Limba engleza.
Dog-Shop
Diverse rase de caini, din Romania sau import Ungaria. Transport la domiciliu in Oradea si in judetele limitrofe.
Spirit Arctic - Malamut de Alaska
Canisa fondata in anul 2002. Avem malamuti de calitate. Iar calitatea produce calitate."
Sondaje de opinie
Generator de sondaje de opinie gratuite prntru site-ul tau.

Alte pagini ale iubitorilor de animale.

Paginile prezentate mai sus sunt verificate de catre webmaster. Pentru lista paginilor neverificate inca, intrati aici.

 
Termeni si conditii de utilizare
page loading took: 0.0034930000000486 sec