Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Vanzare caini de rasa, rase de caini si anunturi animale de companie cu poze catei
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Director servicii
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Cifre record la a sasea editie a Pet Expo 2014

PetExpo 2014 a atins, la cea de-a sasea editie, cifre record la toate capitolele, fiind un deliciu pentru vizitatori si o buna oportunitate de afaceri pentru expozantii prezenti.

Desi targul a fost singurul eveniment din complexul Romexpo, la editia de anul acesta a PetExpo au fost prezenti peste 12.500 de vizitatori, dintre care peste 350 de medici veterinari si peste 300 de petshop-uri si specialisti din sectorul animalelor de companie.

Singurul targ dedicat animalelor de companie a pastrat aceeasi organizare profesionista din anii trecuti, insa a venit cu o campanie de promovare mai extinsa, o prezentare a expozantilor la un nivel mult mai inalt si un program de evenimente in arena mult mai variat decat in alti ani.

Cei aproape 50 de expozanti prezenti la PetExpo 2014 au fost numai acele companii carora le pasa de modul in care posesorii de animale de companie au grija de prietenii lor necuvantatori. Au fost expuse peste 300 de branduri de hrana, accesorii, medicamente si servicii dedicate animalutelor, iar vizitatorii au obtinut, pentru micii lor prieteni, consultanta de specialitate de la reprezentantii lor din Romania sau chiar din tara de provenienta a acestora. Companiile prezente la PetExpo au inregistrat o cifra de afaceri de peste 250.000Euro.

Arena PetExpo situata in centrul pavilionului expozitional a reprezentat deliciul vizitatorilor, oferind in fiecare zi prezentari de rase de caini, demonstratii de dresaj profesionist de paza, de divertisment si de agility, dar si concursuri cu animalutele vizitatorilor: Smart Dog, Best Trick, Cel Mai Mancacios Catel, Look Alike, Traseul cu Obstacole, Cel Mai Fidel Catel si X si O cu animalute. Premiile au fost oferite de Hill’s, Chicopee si Pedigree.

Cel mai consistent premiu la PetExpo 2014 a fost primit de Jazzy, un catel din rasa vizsla maghiara si a constat in hrana pe 3 luni oferita de Hill’s si titlul de „mascota editiei”. Astfel, Jazzy a devenit o adevarata vedeta, fiind afisat pe bannerul gigant de la intrarea in expozitie, pe coperta catalogului, pe site-ul www.petexpo.ro si pe coverul paginii de facebook www.facebook.com/petexpo.ro. Catelul a meritat pe deplin acest premiu, tinand cont ca a strans peste 5000 de like-uri pe poza cu care a participat in concursul “Fa-ti animalutul vedeta!” organizat de PetExpo.

PetExpo sustine in fiecare an asociatiile pentru protectia animalelor, iar la editia din 2014 organizatorii au ajutat peste 7 astfel de organizatii sa informeze iubitorii de animale, sa stranga fonduri si sa ofere animalute fara stapan spre adoptie. In urma acestei actiuni au fost adoptate peste 50 de caini si pisici.

Pentru editia din 2015, organizatorii pregatesc pentru vizitatori o expozitie impresionanta de animale, un spatiu mai mare de expunere si mai multe firme participante.

 
Termeni si conditii de utilizare
Adresa IP: 3.230.119.106, tara: US, regiunea: , orasul: - Informatii generate de GeoLite, creat de MaxMind, disponibil la https://www.maxmind.com/
page loading took: 0.039522 sec