Anunturi de vanzare catei de rasa ciobanesc mioritic sau german, bichon havanese sau maltese Depune un anunt de vanzare caine de rasa, orice rasa de caine Cauta anunturi de vanzare animale de comanie pentru orice rasa de caine Vanzare caini si catei de rasa, anunturi animale de vanzare cu poze Imperecheri si masculi de monta, rase de caini din Romania Dresaj canin, cabinete veterinare si pensiune canina, prezentare petshop Anunturi de cumparare catei, adoptie pui de caine si caini de rasa de la adaposturile canine Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Prezentare rase de caini cu poze ciobanesc mioritic, bichon maltese si havanese Cabinete veterinare si tratamente pentru sanatatea cainilor dumneavoastra Hrana uscata pentru caini oferita de pet-shopuri de cartier Forum de discutie pentru iubitorii de caini de rasa Scoli de dresaj si dresori pentru toate rasele de caini si catei Hrana Caini de rasa: Artemis Puppy Medium Large Breed, produsa de Artemis.
Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe rase de caini

Poze caini de rasa
Director servicii
Soft crescatori
Avertisment
Parteneri
Bannere

Artemis Puppy Medium Large Breed
Hrana pentru caini Artemis Puppy Medium/Large Breed este o noua formula de mancare pentru cainii juniori de talie medie si mare avind la baza doar ingrediente naturale, care sa asigure necesarul nutritional al cainilor aflati in crestere. Carnea de pui si carnea de curcan mereu proaspate si niciodata frigerate, fructele si legumele atent selectionate (cartofi, morcovi, mazare, mere, afine, spanac si merisoare acrisoare), nivelul echilibrat de vitamine si minerale provenite din surse naturale fac din Artemis Puppy Medium/Large Breed o dieta perfecta pentru cainii aflati in crestere.
Artemis Junior Mediu/Large Breed nu contine:

grau, porumb sau soia
proteine izolate sau concentrate
subproduse de origine animala
coloranti sau conseravanti artificiali
ingrediente modificate genetic sau carne de animale crescute cu hormoni

Artemis Puppy Medium Large Breed este singura hrana pentru caini care contine:

Extras din iarba de orz, care are unul din cele mai ridicate nivele de SOD (complex de superoxid dismutaza) si de asemenea, asigura o detoxifiere naturala.
Extras de ceai verde, care asigura un nivel ridicat de antioxidanti.
Natural DHA (acizi grasi polinesaturati de tip Omega 3), care intensifica dezvoltarea functiilor creierului si acuitatii vizuale.
Sursa de proteine superioare provenite din ferme inspectate veterinar avand calitate pentru consumul uman.
Acopera tot profilul de amino acizi necesar prin sistemul de proteine multiple folosite.
Include proteine din carne proaspata necongelata inainte de prelucrare (pui,curcan,miel si somon).
Un nivel echilibrat de acizi grasi Omega 3 si 6 de o importanta vitala pentru a piele sanatoasa si o blana lucioasa.
Imbunatateste conditia pielii si a blanii datorita ingredientelor de inalta calitate precum somon,ulei de somon,grasime de pui,seminte de in,Vitamina E si biotina naturala(vitamina H).
Ingrediente 100% naturale fara sa contina hormoni,conservanti,chimicale,aditivi artificiali sau subproduse ale acestora.
Lista de preturi Artemis Puppy Medium Large Breed
 
Termeni si conditii de utilizare
Adresa IP: 35.175.120.174, tara: US, regiunea: Virginia, orasul: Ashburn - Informatii generate de GeoLite, creat de MaxMind, disponibil la https://www.maxmind.com/
page loading took: 0.03469 sec